Varukorg  

Inga produkter

Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

Till kassan

Sök

Kategorier

följ oss på bloggen

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt från och med dagen du har tagit emot varan. Detta gäller dock ej om det har tagit längre än 14 dagar efter du har löst ut paketet. För att ångerrätten ska gälla har vi några krav:
1.Prova gärna och känn dig för, men använd inte örhängen för hygiens anledningar.
2.Originalförpackning ska vara med varorna.
3.Varan får inte ha kommit till skada.

Om du inte uppfyller dessa krav men ändå returnerar, kommer vi att skicka tillbaka varan till dig igen och debitera dig för frakten och hanteringskostnad.

Retur
Skicka tillbaka returen tillsammans med ditt namn och ordernr. Återbetalningen sker automatiskt när vi tar emot och behandlar din retur. Du behöver inte skicka med kontouppgifter. Återbetalningen sker senast inom 30 dagar. Du har ansvar för paketet tills det att vi tagit emot det. Kunden betalar alla kostnader för returfrakten.

Byte
Vill du byta varan kontakta oss gärna per email så kan vi reservera den nya varan åt dig.
Skicka tillbaka varan tillsammans med ditt namn och ordernr. Kunden betalar alla kostnader för returfrakten.

Reklamation
Vid en reklamation kontaktar du info@fijn.se så snart du upptäcker felet. I första hand undersöker vi om det är möjligt att reparera eller avhjälpa felet på varan. Om det inte är möjligt ersätts reklamationen med en ny vara. Skulle det inte gå att ersätta varan eller avhjälpa felet får du pengarna tillbaka. Har du möjlighet att skicka med foton på skadan/felet i mejlet så snabbar det på processen.
Skicka tillbaka reklamationen tillsammans med ditt namn och ordernr. Återbetalningen sker automatiskt när vi tar emot och behandlar din retur. Återbetalningen sker senast inom 30 dagar. Du har ansvar för paketet tills det att vi tagit emot det. Fijn.se betalar alla kostnader för returfrakten.

Returadress & Postadress

Fijn.se
Krukmakaregatan 2b
41460 Göteborg


PayPal